Hatalmas fába vágta a fejszéjét a Zsidai Group, a gasztrocsoport szárnyai alatt nyílik meg ugyanis Jamie Oliver legújabb olasz étterme, azaz a Jamie's Italian Budapest. A májusi nyitás kapcsán Zsidai Zoltán Roy-jal beszélgettünk a koncepcióról, társadalmi felelősségvállalásról és arról, vajon kijön-e a matek.
Bár a Nyugat-Európából érkező turisták szemében Magyarország egyik fő vonzereje az alacsony árszínvonal, a vendéglátásban dolgozó szakemberek általában egyetértenek abban, hogy erre semmiképp nem érdemes építkezni. Zsidai Zoltán Roy ennél is tovább megy, egyenesen versenyhátránynak tartja a főváros olcsóságát. A Zsidai Group ügyvezető igazgatója a magyar gasztronómia aktuális kihívásairól és jövőbeli terveiről beszélt a Portfolio-nak.
Talán kicsit stabilabb a front, mint tavasszal.
A hiány magas, 2026-ban választások lesznek.
A szintetikus kövek mindent felforgatnak.